Інформація та дегустація: Як пройде Фестиваль вуличної їжі до Дня міста?

04.09.2018
04.09.2018
Кіровоградський прес-клуб
Кіровоград, вул. Чикаленка 1-а

У вівторок, 4-го вересня запрошуємо о 14.00 у Прес-клуб реформ (вул.Чикаленка, 1-а) на прес-конференцію, що її проведе Клуб рестораторів як спів-організатор Фестивалю вуличної їжі, що пройде у Кропивницькому з нагоди Дня міста.

Клуб рестораторів об’єднує власників закладів харчування Кропивницького та делегованих ними осіб задля співпраці і розвитку культури відвідування ресторанів серед мешканців міста, а також представлення інтересів членів об’єднання у діалозі з міською владою.


Під час прес-конференції Президент Клубу Олександр Бронза та Директор департаменту - начальник управління економіки Андрій Паливода розкажуть журналісти про те, хто братиме участь у Фестивалі до Дня міста і чим смачним будуть годувати та чим веселим розважати гостей заходу. Також під час прес-конференції журналісти зможуть першими спробувати страви, які будуть представлені на Фестивалі вуличної їжі.


Нагадаємо, що це вже вдруге Клуб рестораторів проводить Фестиваль вуличної їжі на Козачому острові. Клуб щиро дякує Департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій міської ради Кропивницького за співпрацю і взаємодію! Заснований навесні з ініціативи Бізнес-школи «WAKE UP», Клуб рестораторів презентує та відстоює спільні інтереси його членів перед представниками влади, створює постійно діючий майданчик, комфортний для співпраці та зустрічей, а також відслідковує потреби населення для розвитку культури відвідування ресторанів і кафе.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!