Відкритий кінопоказ. Боротьба Джамали

09.09.2018
09.09.2018

На численні прохання постійних відвідувачів кіноклубу перша і єдина олександрійська художня галерея "Ваш Art" (Олександрія, вул. Чижевського,8). запрошує на показ фільму “Боротьба Джамали” 9 вересня.

Півгодинна кінострічка лише зовсім небагато часу приділяє головній героїні, як переможниці Євробачення-2016 – всього кілька кадрів її виступу на сцені. Все інше – це яскравий і дуже особистісний портрет сильної жінки Сусанни Джамаладінової, відомої всім нам, як Джамала.
Знімальна група спілкувалася з співачкою та завітала до її батьків у Криму. Батьки розповідають, що залишилося «за лаштунками» перемоги: про шалений інформаційний тиск з боку анонімний проокупаціних сил, про переслідування представників кримськотатарського народу, про те, скільки інформаційного бруду було вилито на їхню сім’ю з боку російських ЗМІ.

І хоча відтоді вже минуло достатньо часу, та тривога не полишає старших Джамаладінових і зараз: корінне населення в Криму продовжує зазнавати утисків прав людини, число зниклих татар зростає, а так званій владі та правоохоронним органам півострова до цього немає ніякого діла.

Автор і режисер: Елін Йонссон


Реєструйтеся поставивши "Прийду" на сторінці події або тел. 097-80-89-781 (Тетяна). Вхід вільний, але приміщення - невелике, тож організатори просять реєструватися.

Початок о 17.00



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!