Якісно та швидко знімаємо і монтуємо відео смартфоном

30.09.2018
30.09.2018
​Бізнес-школа «WAKE UP»
Кропивницький, вулиця Чикаленка, 1-а

Маєте сучасний гаджет із класною камерою та хочете навчитися редагувати відео тут і зараз? Знімаєте відео на телефон і вже назбирали купу гарних кадрів для цілого фільму? Хочете зробити ролик-сюрприз на день народження бабусі, але не вистачає вмінь змонтувати відео?


Андрій Флоренко поділиться з вами секретами, як якісно знімати відео та редагувати його прямо на смартфоні за допомогою мобільних додатків. Навіть якщо у вас зовсім немає досвіду, його поради допоможуть вам створити свій перший авторський фільм або репортаж, який буде не соромно показати знайомим, викласти в соціальні мережі чи навіть продемонструвати на телебаченні.

Навчання триватиме один день – у неділю, 30 вересня, з 10.00 до 17.00 (з двова перервами на чай, каву, печиво). Внесок на участь - 300 грн.\з особи. Умови участі - 100% передоплата. Телефонуйте, щоб зареєструватися: 050-321-39-19 (Вікторія Талашкевич) та 066-328-40-48 (Жанна Січкарь).

Крім корисних знань і навичок Ви отримаєте презентації тренера, будете включені у закриту групу Бізнес-школи «WAKE UP», де зможете спілкуватися із колегами по навчанню та отримувати актуальну інформацію про всі тренінги, семінари та інші заходи школи.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!