FEST миру, радості, добра

12.10.2018–13.10.2018
12.10.2018–13.10.2018

Команда проекту Національний фестиваль-конкурс дитячої, юнацької та молодіжної творчості «FEST миру, радості, добра» запрошує до участі творчі колективи різних жанрів і напрямків роботи, глядачів, партнерів!

«FEST миру, радості, добра» реалізовано за фінансової підтримки Українського культурного фонду і є некомерційним проектом, участь у всіх заходах Фестивалю та вхід на Гала-концертбезкоштовні.

Проект передбачає поєднання культури з життям в різних реаліях, надає можливість виховати і закріпити у підростаючого покоління почуття доброти, співчуття, допомоги, толерантного ставлення до тих, хто цього потребує.

12.10.2018 – День добрих творчих справ. Благодійні концерти від учасників «FEST миру, радості, добра» для дітей та людей похилого віку. Концертна програма для військовослужбовців, приурочена до Дня захисника України.

В програмі 4 локації в різних місцях міста Кропивницького. Перевезення учасників автобусом, музичний супровід, творчу атмосферу та хороший настрій забезпечуємо!

13.10.2018 – Конкурсний день Фестивалю, працює професійне Журі (обласна філармонія), майстер-класи для учасників Фестивалю від запрошених провідних спеціалістів бальної та сучасної хореографії (база КСТ «Олімп»), Гала – концерт, церемонія нагородження переможців по номінаціям (обласна філармонія). Завершимо програму «FEST миру, радості, добра» Благодійним аукціоном з метою збору коштів для допомоги хворим дітям та дітям з вадами здоров’я.

Умови участі у Фестивалі – конкурсі, он-лайн реєстрація учасників, інша інформація про «FEST миру, радості, добра» на сайті http://olymp.org.ua

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами координаторів проекту: +38(050) 6488097 та +38(050) 6840373



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!