Рік відновлення та реставрації культурної спадщини – 2018: зустріч з археологом

05.11.2018
05.11.2018

4 грудня о 16.00 у рамках проведення року відновлення та реставрації культурної спадщини в Україні у відділі мистецтв відбудеться зустріч з Миколою Тупчієнком - членом Українського геральдичного товариства, керівником археологічної секції обласної організації Національної Спілки краєзнавців України, кандидатом історичних наук, доцентом кафедри суспільних наук та документознавства Центральноукраїнського національного технічного університету.

Знаний науковець розповість про археологічні дослідження останніх років на території Кіровоградської області та результати археологічних та геофізичних розвідок, які проводилися протягом 1994-2018 рр. на території фортеці святої Єлисавети, що є унікальною фортифікаційною пам'яткою ХVІІІ ст. Реконструкція, музеєфікація та введення в міжнародний туристичний обіг фортеці св. Єлисавети має важливе державне завдання.

Запрошуємо усіх бажаючих та небайдужих на захід до відділу мистецтв обласної бібліотеки ім. Д.Чижевського за адресою: м.Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!