Спорт як антистрес і запорука довголіття

01.12.2018
01.12.2018

Біговий клуб KroRunClub у міжсезоння продовжує запрошувати експертів з різних галузей знань, щоб компететно інформувати про актуальні тренди у бігу і спорті, лайфхаки і секрети тренувань, мотивувати до нових стартів і не допустити уникненню травм.

У суботу, 1 грудня, о 15 годині ексклюзивно для бігового клубу KroRunClub відбудеться лекція молекулярного біолога, кандидата біологічних наук Олександра Скорохода «Спорт як антистрес і запорука довголіття». Будь хто у світі опинявся у стані стресу. Про те як він виникає і як з ним боротись розповість Олександр. Окрім того ви дізнаєтесь про вплив фізичних навантажень на організм людини, як тримати мозок «в тонусі», бути постійно у гарному настрої і жити довше.

Олександр Скороход є науковцем Інституту молекулярної біології і генетики НАН України і в його житті спорт займає одне з чільних місць. Спочатку займався карате різних стилів, має 1 дан (чорний пояс), пізніше він-чунь, тай-цзи, і-цюань, бойовим гопаком, айкідо, цигун, йогою. Вже 12 років він систематично бігає і цього року він зайняв перше місце у забігу Українськими Бескидами - Bojko Trail на дистанції 80 км.

З радістю чекаємо вас о 15 годині 1.12.2018 в аудиторії 302, приміщенні обласного ЦДЮТ, 3-й поверх.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!