Баскетбол: «Золотой Век» – «Кремінь»

09.02.2019–10.02.2019
09.02.2019–10.02.2019
Факультет физического воспитания
Кировоград, ул. В. Пермская, 3

Наступними вихідними, 9-10 лютого, команда Богдана Сосоя намагатиметься вдруге в сезоні двічі здолати опір непоступливих суперників із Кременчука!

Саме кременчужани стали головними ньюсмейкерами минулого туру у Вищій лізі (Група 1), завдавши на власному майданчику двох сенсаційних поразок миколаївському «Ніко-Баскету» – 94:81 і 102:97. Кропивничани у свою чергу здобули першу перемогу під керівництвом граючого тренера і капітана команди Богдана Сосоя. У першому матчі домашнього протистояння із «Маріуполем» «золоті» у блискучому стилі розгромили азовців – 85:65. Щоправда, наступного дня гості взяли реванш – 63:68.

Після двобою із «Маріуполем» наставник і капітан кропивничан зазначив, що команда стала надійніше діяти у захисті, але тепер у «золотих» з’явилися проблеми у нападі. І питання фізичної підготовки також ніхто не скасовував. Саме над цими аспектами гравці «Золотого Века» працюватимуть найбільше, щоб вже у грі з оновленою кременчуцькою командою потішити жителів нашого міста гарного грою і переможним результатом!

Нагадаємо, у першому колі «Золотой Век» здобув у Кременчуці дві перемоги – 93:88 і 106:94.

Чемпіонат України. Вища ліга. Група 1. «Золотой Век» – «Кремінь». Субота, 9 лютого. Початок о 18:00. Неділя, 10 лютого. Початок о 14:00. Вартість квитків: вхід на трибуну – 20 грн, на балкон – 15 грн.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!