Підтримка просування реформи місцевого самоврядування через інформаційні майданчики у Кіровоградській області

11.04.2019
11.04.2019

11 квітня 2019 року з 10.00 до 16.00 відбудеться практикум «Підтримка просування реформи місцевого самоврядування через інформаційні майданчики у Кіровоградській області», який проводить IREX/Україна в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д. І. Чижевського (вул. Велика Перспективна, 24). Програма заходу розрахована на побудову командної роботи, окреслення спільної сфери інтересів, налагодження комунікації, аби спільними зусиллями сприяти висвітленню у ЗМІ питань, що пов`язані з процесом децентралізації на теренах області. Учасники навчатимуться вмінню залучати нову аудиторію, інформувати у ЗМІ про процес децентралізації та вибудовувати ефективну взаємодію з органами місцевого самоврядування.

Для реєстрації в практикумі звертайтеся за телефоном: 099 109 87 85

Про проект: IREX/Україна (Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів) запрошує долучитись до участі у проекті ПУЛЬС «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні», який виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Проект покликаний підвищити обізнаність громадян та їхнє розуміння реформи місцевого самоврядування. Через залучення місцевих громадських організацій, бібліотек та ЗМІ проект інформує про суть реформи та підтримує заходи, що активно залучають громадян до співпраці з органами місцевого самоврядування.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!