Ресурси впевненості: історії на межі війни

11.04.2019
11.04.2019
Кіровоградський прес-клуб
Кіровоград, вул. Чикаленка 1-а

У Кропивницькому презентують книгу-інтерактив «Ресурси впевненості: історії на межі війни»

У четвер, 11 квітня, о 12:00 у Прес-клубі Кропивницького (вул. Чикаленка, 1а, кім 115, БЦ «Єлисаветград») команда кропивницького центру соціальної адаптації військових «СМАйЛ» презентує практичний посібник з елементами інтерактиву«Ресурси впевненості: історії на межі війни».

Учасники презентації:

Андрій Фоменко, кризовий психолог, координатор ЦРВ «Коловорот», співзасновник центру соціальної адаптації військових #СМАйЛ.

Ольга Ткаченко (Olha Tkachenko), журналістка, координаторка по роботі зі ЗМІ центру соціальної адаптації військових #СМАйЛ: «Ресурси впевненості: історії на межі війни» - книга-інтерактив для роботи зі стресом та його фізичними і психологічними проявами. Це книга про тих, хто вміє знаходити ресурс і ділиться ним із тими, хто цього потребує. У книзі зібрані історії про волонтерів, які розповіли про те, що для них було ресурсом впевненості, аби не вигорати і рухатися далі.

У другій частині книги описано методи роботи зі стресом – від дихання до самомасажу та медитацій.

Книга орієнтована в першу чергу на військових та волонтерів, проте може стати в нагоді і тим, хто відчуває вигорання або потребує додаткових формул на пошук ресурсу впевненості.

Практичний посібник з елементами інтерактиву підготовлено за сприяння мецената Михайла Бежана, надруковано за кошти благодійного фонду «СМАйЛ».

Розповсюджується безкоштовно.

Анотація: Вигорання та стрес – це, як правило, мовчазні істоти. Певний час вони можуть іти поряд, не показуючи своєї небезпеки, будуть періодично губитися і буденних вирах. Проте так чи інакше вони дадуть про себе знати. І, розуміючи їхню причину, тактику гри, ви зможете прописати для них власні правила й умови, які будуть комфортні вам. Як знайти свій ресурс, коли ти між тишею та вогнем? Як не вигоріти, коли фіналу досі не видно? Як не загубитися, якщо зупинитися просто не можеш?…

Про авторів:

Андрій Фоменко, кризовий психолог

У складі мобільних волонтерських та інструкторських груп працював психологом у зоні бойових дій. Інструктор-психолог Українського спортивного батальйону, психолог Асоціації ветеранів Сил спеціальних операцій, координатор ЦРВ «Коловорот», співзасновник центру соціальної адаптації військових #СМАйЛ.

Ольга Ткаченко, журналістка

У журналістській діяльності охоплювала теми про соціальну та психологічну адаптацію військових, описувала історії військових із зони бойових дій. Еск-редакторка обласного інтернет-видання «Перша електронна газета», здійснює медіа-супровід діяльності ЦРВ «Коловорот», координаторка по роботі зі ЗМІ центру соціальної адаптації військових #СМАйЛ.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!