Баскетбол: «Золотой Век» – «Черкаські Мавпи-2»

14.04.2019
14.04.2019
Факультет физического воспитания
Кировоград, ул. В. Пермская, 3

Перемогти з якомога більшим рахунком! Таке завдання стоїть перед хлопцями Андрія Бабенка напередодні вирішального матчу за 11 місце чемпіонату України з баскетболу серед команд Вищої ліги. Кропивничани прийматимуть у стінах рідного спортзалу факультету фізвиховання ЦДПУ ім. В. Винниченка «Черкаські Мавпи-2». Запрошуємо підтримати «золотих» у заключному матчі чемпіонату України сезону 2018/2019 років!

Нагадаємо, у першій зустрічі протистояння у Черкасах підопічні Андрія Бабенка зазнали мінімальної поразки – 102:97 (26:27, 26:24, 17:25, 33:21). Тож напередодні виїзду до Кропивницького черкащани мають у своєму активі +5 очок переваги. Для того, щоб вийти переможцем з пари, кропивничанам достатньо буде перемогти з різницею у шість пунктів. Втім, «золоті» прагнутимуть будь-що реабілітуватися за поразку у Черкасах і за в цілому неоднозначний сезон виступів у Вищій лізі. А тому на нас з вами чекає видовищна гра, в якій хлопці Андрія Бабенка зроблять усе можливе для того, щоб востаннє у цьому сезоні потішити найвідданішу кропивницьку публіку!

Чекаємо вас на вирішальній грі улюбленої Команди! Разом – до нових перемог!

Чемпіонат України. Вища ліга. Другий етап. Ігри за 11-12 місця. «Золотой Век» – «Черкаські Мавпи-2» (Черкаси). Неділя, 14 квітня. Початок о 14:00. Вартість квитків: вхід на трибуну – 20 грн, на балкон – 15 грн. Місце проведення: спортивний зал факультету фізичного виховання ЦДПУ ім. В. Винниченка (вул. В. Пермська, 3).

Прес-служба БК «Золотой Век»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!