Афіша на тиждень

18.04.2019–21.04.2019
18.04.2019–21.04.2019

18 квітня 2019 року обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І.Чижевського протягом дня бере участь у книжковому фестивалі "Весняний книговир" на головній площі міста – Площі Героїв Майдану. В рамках відкритих заходів «просто неба» ви можете переглянути нові надходження краєзнавчої літератури, це насамперед видання, присвячені землякам-ювілярам – Дмитру Чижевському, Василю Сухомлинському, Тамарі Журбі та ін. А також запропонуємо мешканцям громади взяти участь у двох пізнавальних вікторинах: до 125-річчя від дня народження науковця, літературознавця, філософа Дмитра Чижевського, а також перевірити свої знання про корифеїв українського театру, зокрема І.К.Карпенка-Карого, М.Л.Кропивницького – ім’ям якого назване наше місто.

17 квітня о 13.10 в Інтернет-центрі відбудеться веб-бесіда «Можливості ІТ-працевлаштування в Україні». Запрошуємо мешканців громади отримати актуальну і корисну інформацію.

19 квітня о 13.00 у відділі мистецтв відбудеться електронна презентація "Дизайнер книг Федір Лагно", присвячена Всесвітньому дню книги та авторського права.

19 квітня о 13.00 у відділі краєзнавства в рамках циклу «Письменництво: теорія і практика» з нагоди Всесвітнього дня книги та авторського права відбудеться зустріч з письменницями Оленою Надутенко і Ларисою Каленською.

20 квітня об 11.00 у відділі краєзнавства відбудеться круглий стіл, присвячений 125-річчю від дня народження ученого-енциклопедиста зі світовим ім’ям, культуролога-славіста, філософа, літературознавця, релігієзнавця, лінгвіста, дослідника української і слов'янської літератур, історії культури, філософії, релігійної думки й слов'янської духовності – Дмитра Івановича Чижевського. Засідання організоване спільно з викладачами ЦДПУ ім.В.К.Винниченка.

20 квітня о 14.00 у відділі обслуговування користувачів з нагоди Всесвітнього дня книги та авторського права відбудеться презентація книги Оксани Буянової «Віра й чотири хризантеми».

20 квітня о 15.00 у відділі мистецтв розпочинає свою роботу лекторій “Вчені руйнують міфи”. На першому засіданні кандидат історичних наук Микола Тупчієнко виступить з лекцією “Атлантида: міфи і реальність” і розповість про сучасне бачення проблеми пошуку Атлантиди.

З 14 квітня до 5 травня 2019 року Артхаус Трафік в рамках фестивалю «Французька Весна в Україні» представляє добірку нових музичних фільмів Запрошуємо 21 квітня о 15.00 до відділу мистецтв на перегляд музичної драми «Едем» (режисер: Міа Хансен-Леве, Франція, 2014).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!