Десятий Великодній Благодійний Аукціон

24.04.2019
24.04.2019
Музей мистецтв
Кропивницький, вул. В.Перспективна, 60

Оргкомітет Великоднього Благодійного Аукціону офіційно повідомляє про підготовку до проведення Десятого Великоднього Благодійного Аукціону, який традиційно буде проходити в обласному художньому музеї, у середу, напередодні Великодня. Цього року він відбудеться 24 квітня 2019 року о 16.00.

На ювілейну благодійну акцію ми не будемо розповсюджувати квиточки, а буде встановлено бокс, у який усі бажаючі зможуть покласти визначену самостійно суму. Практика проведення попередніх аукціонів показує, що не усі бажаючі доєднатися саме до цього заходу, мають можливість придбати представлені лоти, а щоб приєднатися до команди благодійників купують квиточки, хто один, хто два, а хто і значно більше. Під час заходу, з присутніх на ньому, буде визначено комісію, що й підрахує кошти зі скриньки, які будуть додані до суми зібраних коштів від продажу лотів.

Найближчим часом Оргкомітет прийме рішення й ми повідомимо медичну установу для якої разом з усіма вами будемо збирати кошти для придбання обладнання, яке є край необхідним на сьогодні!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!