Сайт вашої мрії: Займіть свою нішу в он-лайн маркетинзі

06.07.2019
06.07.2019
​Бізнес-школа «WAKE UP»
Кропивницький, вулиця Чикаленка, 1-а

Ви давно хотіли власний сайт для бізнесу чи організації? Мріяли про те, щоб розмістити там інформацію, фото, відео, відгуки? Бачили багато класних сайтів у конкурентів, і уявляли, якою б могла бути ваша віртуальна сторінка?


Але ви не знаєте, з чого почати, а віддати серйозну суму коштів розробнику, не знаючи, що хочеш отримати в результаті, не дуже хочеться, правда?

На тренінзі, який проведе 6 липня Тімур Сидоренко, ви дізнаєтеся про те, які перші кроки варто зробити, щоб розібратися у темі і підготуватися до замовлення чи створення свого сайту.

Після навчання ви будете розуміти, що таке "CEO", як працюють пошукові запити, якою повинна бути реклама в Інтернеті, щоб приносити вам користь, на що варто орієнтуватися, замовляючи розробку власного віртуального представництва, а також, що таке чат-боти і чому вони зараз у тренді.

Тривалість навчання - у суботу, 6 липня, - з 9.30 до 16.30. Вартість участі - 450 грн. з людини. Умови участі - реєстрація за телефоном (Вайбер, Телеграм) та передоплата.

Телефонуйте чи пишіть (Вайбер, Телеграм), щоб взяти участь у навчанні або дізнатися більше: 050-321-39-19 (Вікторія Талашкевич) і 066-328-40-48 (Жанна Січкар).

Лендінг тренінгу: https://mailchi.mp/dca9fb09ce40/business-school-wakeup

Крім корисної практичної інформації, теоретичних викладок і спілкування в тісному колі однодумців, учасники та учасниці тренінгу отримають блокноти, ручки, бейджики, надруковані матеріали, схеми, таблиці та презентаційні матеріали, а по завершенню - сертифікати. Також ви зможете випити чай / каву, щоб підкріпити свої сили під час заняття, а ще ми додамо вас у закриту групу Бізнес-школи "WAKE UP", де ви зможете користуватися всіма матеріалами, напрацьованими тренерами школи за останні два роки.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!