Фестиваль-конкурс патріотичної творчості у Світловодську

17.08.2019–18.08.2019
17.08.2019–18.08.2019

17-18 серпня у місті Світловодську відбудеться відкритий фестиваль-конкурс патріотичної творчості «Дорога до миру». Фестиваль відбудеться за підтримки Української спілки ветеранів Афганістану, Кіровоградської обласної державної адміністрації та обласної і міської спілки ветеранів Афганістану.

Даний фестиваль це щорічна традиція – данина пам’яті воїнам-інтернаціоналістам. Метою фестивалю є об’єднання талановитих авторів і виконавців патріотичної пісні, надання можливості аматорським колективам та виконавцям реалізувати свій творчий потенціал, і таким чином популяризувати українську патріотичну творчість.

До участі в фестивалі запрошуються: аматорські вокальні колективи, вокально-інструментальні ансамблі, музичні акустичні та рок-групи, малі форми (тріо, дуети) окремі солісти, автори-виконавці патріотичної пісні, поети, у творчості яких є авторські твори патріотичної тематики та читці з числа службовців та ветеранів Збройних сил, Національної Гвардії, правоохоронних органів України, воїнів-інтернаціоналістів, учасників АТО та ООС, творчі діти та молодь, ветеран праці.

В минулому році фестиваль «Дорога до миру» проходив у Малій Висці, в фестивалі взяли участь учасники більше ніж з десяти населених пунктів. В цьому році місто Світловодськ запрошує на гостину учасників регіонального фестивалю. Другий тур фестивалю патріотичної та аматорської пісні «Дорога до миру», урочисте відкриття та конкурсна програма, підведення та оголошення переможців і учасників Гала-концерту, відбудеться 17 серпня о 10:00 годині, у Світловодському Міському Палаці Культури.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!