День шахтаря

25.08.2019
25.08.2019

Галерея VashArt (м. Олексндрія, вул. Чижевського, 8) запрошуємо вас на показ кінофільму "День шахтаря", присвяченому однойменному святу.

В українському селі справляють напівкарнавальну церемонію в застарілому радянському стилі. Аж раптом – шахта – така ж нещадна, як тюрма. Щоб захиститися від хаосу, всі ховаються за своїми реєстраційними номерами, як талісманами. Камера переносить глядачів глибоко в надра землі, яка поглинає і водночас годує, зігріває і просвітлює своїх дітей. У цей убогий, виснажливий, задушливий, тьмяний і тісний світ повзком вторгаються, брязкаючи металом і здіймаючи пил, зігнуті чоловіки. Свято, означене кількома надувними кульками, дає цим чоловікам трохи перепочити від повсякденності. Та чи справді їм дихається легше на поверхні?

УВАГА! ФІЛЬМ НЕ РЕКОМЕНДОВАНО ДЛЯ ПЕРЕГЛЯДУ ДІТЬМИ. Містяться ненормативна лексика та сцени, неприйнятні для осіб, яким менше, ніж 16 років.

Чекаємо на вас 25 серпня о 17.00 в . Тривалість показу 1.5 - 2 години.
Вхід вільний. Ставте "ПОЙДУ" на сторінці події або телефонуйте за телефоном 0684630982 (Дарина). Кількість місць обмежена.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!