​ Комунікативний тренінг "Порозуміння високого рівня"

15.09.2019
15.09.2019
Креативний простір KOWO
Кіровоград, провулок Василівський, 10

15 вересня (неділя) о 12.00 в Креативному ІТ-просторі KOWO відбудеться тренінг-лекція "Порозуміння високого рівня". Це перший тренінг 3-го циклу "Школи співробітництва" (організатор – "Центр громадянської дипломатії").

Чому інші люди час від часу здаються нам такими незрозумілими? У яку ціну нам обходиться непорозуміння, і як це подолати? Як передавати іншим змістовну інформацію, ідеї без спотворень? У чому специфіка комунікації всередині організації? І ще багато нетривіальних знань із теми! Практика – на кожному кроці!

Команда спікерів: Світлана Козлова – голова ГО Мовний центр "Говорити легко"; Василь Левицький – журналіст, письменник, співзасновник "Центру громадянської дипломатії"; Ігор Чорний – педагог, співзасновник і координатор "Центру громадянської дипломатії".

Орг. внесок: 40 грн. на чай-каву і смаколики (а також канц. товари). Але хто не хоче скористатися закупленими ручками та зошитами, а також підкріпитися на перервах, може орг. внесок не платити. А просто може брати участь на рівних із іншими.

Детальна інформація та реєстрація на захід: fb.com/events/960664354277246, або (099) 66–55–964 Адреса проведення тренінгу: м.Кропивницький, пров. Василівський, 10 (5-ий поверх), Креативний ІТ-простір KOWO. Досить розплачуватися за неефективну комунікацію – краще відвідай безкоштовний тренінг!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!