TIME to INVEST

27.09.2019
27.09.2019

27 вересня 2019 року в м. Кропивницькому відбудеться галузева сесія «Внутрішній туризм: інвестиція в розвиток території» Муніципального інвестиційного форуму «TIME to INVEST».

Організатором заходу є Міська рада міста Кропивницького спільно з Кіровоградською обласною державною адміністрацією та ТОВ «Украгроекспо». Метою форуму є активізація розвитку внутрішнього та в’їзного туризму, просування регіонального туристичного продукту на український та міжнародний ринки, популяризація туристичних можливостей та маловідомих об’єктів Кіровоградської області.

В рамках проведення заходу проходитиме виставка-презентація, де будуть представлені найкращі регіональні туристичні маршрути.
Захід орієнтований на представників туристичних компаній та комплексів України, баз відпочинку та оздоровчих центрів, готелів та центрів розваг, профільних державних відомств та установ з розвитку туристичної галузі України, муніципалітетів.
Форум відбудеться в рамках ділової програми найбільшої в Україні Міжнародної агропромислової виставки «АГРОЕКСПО – 2019», тому відвідувачі заходу матимуть чудову можливість ознайомитись з її експозиціями, фольклорними традиціями Кіровоградщини під час проведення традиційного «Покровського ярмарку».

Захід є відкритим, участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації. Для реєстрації переходьте за посиланням: https://bit.ly/2YInTTh

Впевнені, що форум стане тим майданчиком, де учасники матимуть змогу обмінятися досвідом з іншими регіонами в сфері надання туристичних послуг та просування територій, провести переговори з потенційними партнерами та налагодити вигідні взаємовідносини з представниками туристичної індустрії.

Залишились питання? Телефонуйте до Департамент з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій за: +38 (0522) 36 13 35 або пишіть на: ekonomika@krmr.gov.ua

Із вітальними словами на форумі виступлять Андрій Райкович, міський голова міста Кропивницького, Світлана Лобанова, т.в.о. голови Кіровоградської обласної державної адміністрації, а також Андрій Табалов, секретар Міської ради міста Кропивницького. Після урочистого відкриття форуму планується підписання Меморандуму про туристичний маршрут між Кіровоградською та Житомирською областями.

Після цього на форумі виступатимуть із доповідями надзвичайно цікаві спікери та спікерки. Зокрема, першим із презентацією «Туристичний потенціал міста Кропивницького» виступить Андрій Паливода, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Міської ради міста Кропивницького. Далі презентуватиме альтернативний аналіз стану і проблеми туризму в Болгарії Тончо Димитров, секретар Міжнародного товариства болгар. Також візьмуть слово Надія Лісняк, начальниця відділу з охорони культурної спадщини управління містобудування та архітектури Міської ради міста Кропивницького, керівниця проекту «Діджиталізація пам'яток культурної спадщини» та Володимир Поповічев, головний спеціаліст відділу з охорони культурної спадщини управління містобудування та архітектури Міської ради міста Кропивницького координатор проекту «Діджиталізація пам'яток культурної спадщини». Тема їхнього виступу, власне, презентація згаданого проекту.

Про те, як міста починають «розмовляти» з нами з допомогою SMART-технологій розповість В'ячеслав Асаян, представник проекту "MoreInfo" (м. Харків). Про те, як посилювати впізнаваність громади через її візуальну айдентику та про можливості програми Британської ради «Активні громадяни» для розвитку місцевих культурних та туристичних ініціатив розповість Ірина Ткаченко, директорка громадської організації «Агенція сталого розвитку «Хмарочос», фасилітаторка програми «Активні громадяни» British Council Ukraine.

Наступна спікерка - Анастасія Гірзекорн, проджект-менеджерка, координаторка проектів Lviv City Card та Lviv.Travel, - презентує діяльність Центру туристичної інформації м. Львова та впровадження Lviv City Card. Після неї виступить Катерина Литвин, заступниця начальника управління культури і туризму – начальник відділу туризму Чернігівської міської ради – яка розповість про Туристично-інформаційний центр як піар-агенцію міста. Досвід Житомира у створенні туристичного інформаційного центру як комунального закладу презентує Василь Кравчук, директор Житомирського обласного туристичного інформаційного центру.

Наприкінці форуму буде ще кілька цікавих презентацій, зокрема Олександр Колотуха, доктор географічних наук, завідувач кафедри менеджменту, економіки та туризму Льотної академії Національного авіаційного університету, президент Федерації спортивного туризму Кіровоградської області та Віктор Соколовський, старший викладач кафедри менеджменту, економіки та туризму Льотної академії Національного авіаційного університетурозкажуть провикористання рекреаційно-туристичного потенціалу області для розвитку внутрішнього туризму. А Микола Середенко, директор комунального закладу освіти «Павлівське НВО» - «Дніпро Світ», голова Асоціації молоді Кіровоградщини «Златопілля»розповість про заходи подієвого туризму на Світловодщині та Добровеличківщині.

Після закінчення форуму всі бажаючі зможуть долучитися до Тролейбусної театралізованої екскурсії історичною частиною міста з нагоди Дня туризму. Відправлення від вул. Перша Виставкова (Мурманська), 8 буде о 14.00 та о 14.30.

Ви ще не зареєструвалися на Форум? Долучайтеся, вхід вільний – тільки заповніть форму, щоб Оргкомітет знав, скільки програмок, блокнотів, буклетів готувати. Ось будь ласка лінк на анкету: https://cutt.ly/bwJTu0c



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!