Довгий шлях маленького робота Кіні

17.10.2019
17.10.2019
Бібліотека ім. Є. Маланюка
Кировоград, ул. Декабристов, 6\15

17 жовтня з 13.00 до 16.00 запрошуємо стати учасниками пазл-квесту «Довгий шлях маленького робота Кіні» (Квест з програмування для підлітків).

Організовують захід представники ГО ТІМО «Відкриті двері», спільно з Кіровоградською обласною бібліотекою для юнацтва ім.Є.Маланюка. Ініціатива Meet and Code Meet and Code#meetandcode#codeUA проводиться за фінансування корпорації SAP #SAP4Good , яка надає підтримку та забезпечує ресурсами неприбуткові організації. В Україні Meet and Code реалізується Ресурсним центром ГУРТ Ресурсний центр ГУРТ: Портал суспільно активних громадян #ГУРТзаряджає , що є партнером Глобальної мережі TechSoup.
В світі інформаційних технологій кожній сучасній дитині та молодій людині важливо розуміти, як і яким чином працює комп'ютер та програмне забезпечення; дізнатися про видатних особистостей в світі IT.
Зацікавити підлітків програмуванням неможливо через бесіду, краще це зробити у формі гри. Пазл-квест «Довгий шлях маленького робота Кіні» - це поєднання теоритичних знаннь у сфері ІТ з практичними завданнями.
Квест складатиметься з п'яти етапів, на кожному з яких команди учасників отримуватимуть корисні навики з ремонту комп'ютерів, роботи з перефірійними пристроями, написання коду та комп'ютерної графіки. Виконуючи завдання квесту, учасники отримуватимуть фрагменти пазлу, які будуть підказками для фінального завдання. У фіналі команди повинні створити програму для виходу робота Кіні з лабіринту.
Для тих, хто віддає перевагу пасивному сприйняттю інформації буде організовано інфо-локацію, де розповідатиметься про видатних особистостей в свті, а також про те, чому важливо вивчати програмування.

За докладною інформацією звертайтеся до Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Є. Маланюка.
тел. 0505699007 – Корінь Христина – член ГО ТІМО «Відкриті двері», головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності.
Адреса: вул. Декабристів 6\15. Сайт: http://www.lib.kr.ua/
Працюємо з 9:00 до 19:00, у п’ятницю та неділю – до 18.00, вихідний – субота.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!