Крук та Чорний Метелик: магічна бібліотека

31.10.2019
31.10.2019

31 жовтня, на честь Велесової ночі, о 14:30 в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д.І.Чижевського відбудеться квест за мотивами пригодницького фентезі „Крук та Чорний метелик. Голос давніх сновидінь” Ольги Мігель.

Під час квесту учасники зануряться в лабіринт бібліотеки магічного університету країни Ануари. Зала за залою вони розплутуватимуть клубок загадок і логічних завдань, пов`язаних із книгою,які приведуть найспритніших та найкмітливіших до омріяного звання учня Гільдії круків та подарунку від письменниці.

Усі завдання відтворюють елементи світу книги „Крук та Чорний Метелик” та покликані задопомогою інтерактивної гри популяризувати читання і показати, що книга - це захоплююче і весело.

Анотація книги

Аліса звикла переховуватися й утікати від чудовиськ, які вже рік наступають на п’яти. Тавона точно не очікувала опинитися у світі, де сотні років тому маги зупинили еволюцію зброї, а намежі сну та смерті стоїть загадкова стіна-в’язниця. Головну таємницю цього химерного місцязнають лише сотня круків — магів, для яких джерелом чарівної сили є останній передсмертнийподих. Але що робити, коли шлях додому закритий, а над новим домом нависла небезпека? Аджекошмари, які чекали свого часу тисячі років, кидають дівчині смертельний виклик...

Детальніше про книгу на сайті видавництва: https://www.acca.ua/shop-online/fresh-sales/product/473-kruk-ta-chornyi-metelyk-holos-davnikh-novydin.html

„Крук та Чорний Метелик”на телеканалі 1+1: https://youtube.com/watch?v=U_WzQERhpGQ

Буктрейлер https://www.youtube.com/watch?v=v9RSwn-Rg8M



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!