Міжнародний спів колядки

12.01.2020

Кафедра образотворчого мистецтва та дизайну, мистецький факультет ЦДПУ ім. В. Винниченка пропонує приєднатися 12 січня 2020 року о 12:15 до міжнародного співу улюбленої колядки України "Нова радість стала" в межах ІV Всеукраїнського фестивалю вертепів "Вертеп-Фест 2020".

Повномасштабна акція відбудеться 11-12 січня 2020 року у Харкові.
Основна ідея акції: заспівати усім світом одночасно найвідомішу усюди в Україні колядку – "Нова радість стала". Щоб вона, як куполом світла та добра, накрила, захищаючи всіх, увесь світ.
У сучасному житті не вистачає по-справжньому позитивних, світлих новин. Тож, давайте разом поширювати цю саму щиру і світлу звістку про народження Сина Божого. Хай лунає Україною і світом пісня, що об’єднує всіх нас в радості та є молитвою про щастя нашій славній Україні.
Ми пропонуємо приєднатися до нас, студентів та викладачів мистецького факультету ЦДПУ ім. В. Винниченка, для участі у загальному одночасному співі з усім світом колядки "Нова радість стала" о 12:15 (за Київським часом) 12 січня 2020 року за адресою: м. Кропивницький, вулиця Дворцова 5.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!