Внимание данный материал не отображается на сайте

Дизель Шоу у Кропивницькому

29.04.2020
29.04.2020

У це важко повірити, але «Дизель Шоу» виповнюється 5 років! П'ятиріччя «Дизель Шоу» відсвяткуйте разом у Кропивницькому - 29 квітня. Лідери українського гумору, улюбленці мільйонів і кращі майстри відмінного настрою вирушають у весняний Всеукраїнський Ювілейний тур «5 років Дизель Шоу». День народження у нас, а подарунки отримаєте ви!

Коли «дизелі» починали, навіть уявити не могли, що на їхні концерти будуть з'їжджатися люди з усієї планети, а число прихильників складе десятки мільйонів. Тому свій п'ятирічний день народження «Дизель Шоу» відсвяткує на сцені разом з улюбленими глядачами! Зовсім скоро кращі гумористи України будуть в вашому місті. Адже найпотаємніше бажання артиста - зустріти День народження на сцені, отримавши при цьому кращий подарунок - сміх і оплески.

Цього разу команда «Дизель Шоу» підготує особливу ювілейну програму. На сцені вас чекають унікальні святкові сюрпризи і добірні жарти, багато музичних номерів, нових і знайомих образів. Буде весело і дуже по-сімейному - адже це «Дизель Шоу»!

Всі ці п'ять років від концерту до концерту артисти створювали нові гумористичні номери на найважливіші, сучасні і близькі глядачам теми. Вони веселили вас у нових образах і самі сміялися від душі разом із вами! «Дізелівскі» жарти - особливі. Вони допомагають відпочити від рутини і пережити важкі часи. І все це абсолютно без політики, яка набридла кожному жителю країни.

Ювілейне «Дизель Шоу» закрутить у вирі гумору і розсмішить глядача будь-якого віку. Беріть всю сім'ю та насолоджуйтеся іскрометним гумором і неперевершеною акторською грою гумористів «Дизель Шоу».

Ми з вами і ви з нами 5 років разом! Це варто відсвяткувати!
Подія на Фейсбуці



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!