Онлайн-майстерня зі створення stop motion video

07.05.2020
07.05.2020

7 травня 2020 року

14.00-16.30
Zoom-платформа

Захід буде цікавим для грантерів конкурсу “Місцеві ініціативи для розвитку громади-2020”, ініціативних груп ОМС, які працюють над розробкою інформаційних кампаній з просування інструментів участі, комунікаційників громад, молодіжних рад та громадських організацій.

Ми пропонуємо опанувати інструменти для створення сучасних відео у стилі стоп моушн з метою просування інструментів участі у громадах та інших суспільно важливих тем.

Майстерню проводитимуть експерти з Frame Studio Кропивницький - Артем Луценко та Оля Луценко.

У програмі: знайомство з жанром стоп моушн відео, його перевагами, шляхами створення (від професійного обладнання до смартфона), техніками створення відео.

Разом з тренерами пройдемо алгоритм від ідеї до сценарію, надихнемося цікавими кейсами відео, які просувають соціальні теми, інформують громаду про інструменти участі, привертають увагу до тих чи інших проблем.

На майстерні ви обов'язково знайдете свою ідею та розробите концепцію промоційного відео про інструмент/ти участі (ми запланували цікавий інтерактивний формат навчання).

На практичному рівні - грантери конкурсу "Місцеві ініціативи для розвитку громади-2020" створять пілотні стоуп моушн відео про той чи інший інструмент участі, з яким працюють у громадах-партнерах Програми DOBRE.

Онлайн-реєстрація є обов’язковою для всіх учасників та учасниць: https://forms.gle/Gk5HoirC9j7bTgZ66

Відібраним учасникам буде надіслано лист-запрошення з інформацією про ідентифікатор zoom-конференції та пароль доступу.

Онлайн-майстерня зі створення stop motion video проводиться Спілкою «Громадські ініціативи України» та Агенцією сталого розвитку «Хмарочос» в рамках проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» Програми USAID “Децентралізація приносить кращі результати та ефективність” (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!