Krop River Trail 2020

11.10.2020
11.10.2020

Кропивницький відомий театрально-мистецькою історією, архітектурою центральних вулиць, тюльпановим дивом Дендропарку, але хто знає про куточок заповідної та справжньої степової краси в межах міста?


Krop River Trail – забіг по пересіченій місцевості дивовижною зеленою зоною міста – від міського саду, вздовж долини річки Сугоклія та міського кар’єру.

Крок за кроком ти відчуєш та побачиш красу незайманої природи степового краю. Звивистими вузькими стежками, інколи з високою травою і чагарниками, через гранітні скелі, стрімкими підйомами і спусками відчуєш всі родзинки трейлового бігу. Відкрий для себе новий, незвіданий Кропивницький, обравши одну з двох дистанцій. Місце старту і фінішу - обласний центр туризму, м. Кропивницький, вул. Соколівська, 2.

Організатори обіцяють теплий прийом і «домашню» атмосферу: світлини від професійного фотографа, музичну підтримку на старті і фініші, гарно облаштований маршрут, пункти з водою і харчуванням, подарунки переможцям, фінішний обід, приготований на вогні, і дизайнерську медаль (замовляється окремо). Для найменших трейлраннерів – безкоштовні дитячі забіги у вікових групах. Байдужим не залишиться ніхто. Потрейлранимо 11-го жовтня 2020 року у Кро! Подія на фейсбуці Реєстрація з 1.04 на https://vseprobegi.org/race/1402



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!