Етикет: Як не зіпсувати перше враження?

05.05.2021
05.05.2021
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Наші улюблені іграшки - це їжа і телефон. Поведінка за столом і стиль листування дуже багато говорять про нас. Експертка з етикету Альона Дергаленко пропонує зустрітися у середу, 5 травня у Гончаренко Центрі і обговорити, як не зіпсувати перше враження, адже його неможливо зробити другий раз.

Альона Дергаленко за освітою перекладачка, але останні два роки удосконалюється у сфері етикету. Навчалася очно і дистанційно у Лондонській школі «The English Manner», брала майстер-класи у випускниці швейцарської школи міжнародного етикету і протоколу «Institut Villa Pierefeu в Гліоне» Катерини Лисенко, слухала курси в Австрійській вищій школі етикету та брала уроки етикету у французької графині Марії де Тіллі.

На майстер-класі поговоримо про діловий етикет та поведінку за столом. Альона Дергаленко торкнеться найбільш основних моментів столового етикету і дасть поради щодо комунікації в месенджерах. Все те, з чим ми стикаємося щодня. Щоб взяти участь у заході, будь ласка, заповніть анкету: https://cutt.ly/yv7kSPj - і чекайте на телефонний дзвінок та запрошення від адміністраторки напередодні (3-4 травня).

Тренінг почнеться у середу, 5 травня об 11.00 і триватиме біля 1,5 години. З огляду на карантин, на тренінг ми запросимо тільки 15 осіб. Будь ласка, запишіть собі номер - 050-884-97-16 та беріть трубку, коли вам телефонують.

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! Щоб бути у курсі новин, підписуйтесь на наш канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!