Фінансова грамотність

06.05.2021
06.05.2021
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Хочете розібратися у тому, як виникли гроші і яку функцію вони відіграють у житті суспільства зараз? Записуйтесь на базовий курс з фінансової грамотності для дорослих. Основни основ, найбільш елементарні речі, які, тим не менше, потрібно знати - про це буде йти мова у Гончаренко центрі.

Тренер Андрій Флоренко розповість вам, що таке гроші, які їх функції, з чого складається бюджет родини і як його спланувати, що таке інфляція та податкові пільги, як робити заощадження і як змінюється вартість грошей, і ще чимало цікавих речей.

Перше заняття відбудеться у четвер 6-го травня, і далі кожного четверга ви будете приходити на заняття, отримувати домашні завдання, а наприкінці пройдете тест та отримаєте сертифікат (всього буде шість занять).

Курс розраховано на дорослих людей від 18-ти років і старших. Заняття проходитимуть щочетверга оф-лайн з 16.00 до 17.30. Щоб взяти участь у заході, будь ласка, заповніть анкету: https://cutt.ly/Ov7bNJ1 - і чекайте на телефонний дзвінок та запрошення від адміністраторки напередодні (3-4 травня).


З огляду на карантин, на тренінг ми запросимо тільки 17 осіб. Будь ласка, запишіть собі номер - 050-884-97-16 та беріть трубку, коли вам телефонують.

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! Щоб бути у курсі новин, підписуйтесь на наш канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!