Як почати створювати публічний сад?

30.05.2021
30.05.2021
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Кропивницький Гончаренко Центр - це освітньо-культурний публічний простір, який слугує місцем для комунікації та формування зв’язків між людьми. Але одного, чи навіть кількох таких просторів на ціле місто - замало.

Тому ми закликаємо створювати приємні і затишні локації для спілкування і проведення заходів, наприклад, у форматі публічних садів. Їхнє успішне функціонування — спільна справа та спільна відповідальність всіх мешканок і мешканців Кропивницького.

Про те, що таке публічний сад, з чого варто почати планування публічного саду, який є досвід в Україні та світі, з якими викликами стикнулися організатори "Саду на даху" у Кропивницькому, розповість у неділю, 30 травня у Гончаренко Центрі овочівниця та експертка з агрономії Євгенія Щербина.

Ви зможете подивитися, як створюється перший публічний сад у Кропивницькому, поставити питання експертці, отримати корисні рекомендації і навіть пощупати руками той чудовий біогумус, який надала для саду компанія "Ecostyle". І, сподіваємось, ви надихнетесь на створення публічного саду у себе у дворі, у дачному кооперативні, на даху будинку ОСББ чи деінде.

Щоб взяти участь у заході, будь ласка, заповніть анкету: https://cutt.ly/HnqPlx0 - і приходьте у Гончаренко центр Кропивницький у неділю, 30 травня о 15.00. Ми працюємо за адресою: вул. Велика Перспективна, 4а (другий поверх).

Будь ласка, запишіть собі номер - 050-884-97-16 - це робочий номер телефону Гончаренко центру, якщо потрібно буде щось уточнити. З цього номеру ми також надішлемо вам повідомлення у Вайбер\Телеграм.

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!