Офлайн курс "ІнстаСфера" від Надії Кареліної

08.06.2021–02.07.2021
08.06.2021–02.07.2021
​Бізнес-школа «WAKE UP»
Кропивницький, вулиця Чикаленка, 1-а

Хотіли? Будь-ласка! Восьмого червня стартує НОВИЙ офлайн курс "ІнстаСфера" від Надії Кареліної у Бізнес-школі "WAKE UP".

Якщо для вас загадка, як люди продають у соціальних мережах; якщо ваші конкуренти успішно просувають себе в Інстаграмі, а у вас ані продажів, ані лайків; якщо ви не маєте часу на довготривале навчання і хочете концентрованих знань, тоді записуйтесь на курс. Навчання складається із восьми занять (по два години кожен урок - 2 рази на тиждень, вівторок та п'ятниця), початок о 16.00.

Вартість участі у курсі = 5000 грн. У вартість входять: робочі зошити; презентації; канцелярія, роздаткові матеріали; кава-паузи під час кожного із занять; сертифікат від Бізнес-школи «WAKE UP»; консультування та спілкування у закритому чаті.

У курсі 5 блоків:
1. Стратегія просування: Пропишемо або відредагуємо діючу стратегію просування. Якщо треба, то сформуємо ціль на Інстаграм. Саме тут ми намалюємо реальний ваш проект і шлях до цілі.
2. Контент 1.Сторісмейкер+говоряща голова: Навчимося створювати креативні і дієві сторіс саме під ваш проект. І, звичайно, будемо виводити в світ вашу говорящу голову. 2. Тексти з фокусом: Писанину ніхто не відміняв. Без неї нікуди. Тому будемо вчитися писати різні види дописи: продаючі, інформаційні, розважальні. Але найголовніше, будемо вчитися користуватися фокусами мови. Це вам пригодиться у спілкуванні при продажах і в повсякденному житті.
3. Фото, відео.
4. Реклама.
а) Таргет. б) Реклама у блогерів Без реклами ні туди і ні сюди. Тож закатаємо рукава та підемо в той рекламний кабінет запускати собі рекламу. А також, займемось блогерами. в). Безкоштовні методи залучення аудиторії.
5. Продажі: Як же без них? Будемо розбирати ваші переписки з клієнтами, працювати з запереченнями, з оперативними відповідями та післяклієнтським обслуговуванням.

Плюс:
1. Щоденні завдання в чаті курсу
2. Супровід після курсу 2 місяці
3. Захист стратегії на стратегічний консультації по закінченню курсу.

Набираємо невелику групу – 10-12 осіб максимум, - для зручного та безпечного навчання в умовах пандемії коронавірусу. Телефонуйте, щоб дізнатися більше та записатися на курси: та 066-328-40-48 Жанна та 050-321-39-19 Вікторія (Вайбер, Телеграм).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!