Врегулюванння конфліктів за принципами Інженерії Порозуміння

01.09.2021
01.09.2021
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Деструктивні конфлікти у громадах можна вирішити за допомогою Інженерії Порозуміння. У цьому переконані автори та авторки проекту «Діалог задля вирішення конфліктів», які проводять у різних містах України одноденні воркшопи для неприбуткових організацій та органів місцевого самоврядування.

Якщо ви прагнете дізнатися більше про трансформацію конфліктів у локальних спільнотах та навчитися застосовувати це на практиці, запрошуємо у середу 1-го вересня на захід, що його проведе у Кропивницькому Гончаренко центрі психологиня і психотерапетвка Ольга Кліменко.

Воркшоп триватиме з 12.00 до 18.00, і щоб потрапити на захід, будь ласка, заповніть анкету: https://cutt.ly/bQZjq7X - і чекайте на телефонний дзвінок та персональне запрошенні напередодні: 30-31 серпня.

Ольга Кліменко - клінічна супервізорка, авторка та тренерка проектів “Школа Діалогу”, “Шлях до Порозуміння!” (м.Харків). Пані Ольга також фасилітаторка міжнародної програми розвитку дитини ICDP, лідерка груп підтримки горюючих, медіаторка, національна тренерка з питань протидії гендерно обумовленого насилля, Інженерка Порозуміння, тренерка для тренерів з розвитку толерантності в темі СОГІ, фасилітаторка діалогів, ведуча груп розвитку самоемпаті, фахівчиння з емпатійноїпідтимки, практикую ненасильницьке спілкування з 2016 року, з 2020 року є кандидаткою на сертифікацію при Міжнародному центрі ненасильницької комунікації СNVC (США).

Кропивницький Гончаренко Центр працює за адресою вул. Велика Перспективна, 4а - вхід до двоповерхової будівлі збоку.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!