​Швидкі побачення

24.11.2021
24.11.2021
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Швидкі побачення (англійською "Speed dating") - це можливість познайомитися зі своєю другою половинкою. Варто лиш наважитися на зустріч, переконана ведуча та ініціаторка заходу, який відбудеться у Кропивницькому Гончаренко Центрі, пані Наталія Адиковська.


"Швидкі побачення" відбудуться у середу, 24 листопада і дозволять учасникам та учасницям за один вечір познайомитися із кількома новими людьми. Якщо вам 35-45 років і ви шукаєте людину, з котрою хочете пов'язати своє життя, реєструйтеся і чекайте на запрошення. На заході ви зможете познайомитися і поспілкуватися. Ваше коло інтересів, погляди на життя та причини пошуку пари ви обговорите віч-на-віч. Коротка розмова, анкета з нотатками про співбесідника – і вже за добу учасники та учасниці зустрічі дізнаються, чи співпали їхні симпатії!

Формат "Швидкі побачення" створений для того, щоб розважити всіх, хто бере в ньому участь. І наскільки ймовірним буде продовження п'ятихвилинної розмови, залежить тільки від гарного настрою і відкритості всіх учасників флеш-побачень. Наразі це одна з найуспішніших практик знайомств у сучасному світі. Учасники та учасниці заходу бачать перед собою реальних людей та одразу отримують кілька шансів справити враження на співбесідників і дізнатися більше про них.

Хочете взяти участь? Будь ласка, реєструйтеся за посиланням https://cutt.ly/9TsbGWc і чекайте на запрошення\повідомлення у Вайбері або Телеграмі. Отримаєте запрошення - відреагуйте на нього, і приходьте. Будь ласка, прямо зараз запишіть собі робочий номер телефону Гончаренко центру, щоб ви побачили повідомлення від нас: 050-884-97-16.

Нагадуємо, що всі освітні та культурні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! А щоб бути у курсі заходів у центрі, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!