Сучасні міфи України: Православний міф

18.12.2021
18.12.2021
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Якою є роль релігії у житті сучасного українського суспільства? Ті, хто вважає себе віруючими, часто згадують про релігію два-три рази на рік, по великих святах в прямому сенсі. Ті, хто ставиться до релігії уважніше, нерідко зосереджують свою увагу на її зовнішній, формальній складовій. Всі інші є нечисленними і не мають особливого впливу на суспільні процеси, вважає Олександр Говорухін, який запрошує вас до дискусії у рамках зустрічі на тему "Сучасні міфи України: Православний міф".

Він нагадує, що протягом сотень років роль і місце православ’я в світогляді наших пращурів були дуже і дуже вагомими. Символи, якими пронизані церковні обряди, люди могли не дуже й добре розуміти, але це не заважало їм поселятися у підсвідомості і багато в чому визначати поведінку цілих поколінь.

Хочете дізнатись докладніше і подискутувати? Приходьте у суботу, 18 грудня, у Кропивницький Гончаренко центр, де о 14:00 почнеться зустріч з Олександром Говорухіним. Обіцяємо цікаву дискусію та чимало інсайтів!

Щоб взяти участь у заході, будь ласка, заповніть анкету - https://cutt.ly/AYDvzEm - і чекайте на повідомлення у Вайбері/Телеграмі, в якому буде нагадування від адміністраторки центру напередодні. Будь-ласка, прямо зараз запишіть собі номер телефону центру, щоб ви побачили це повідомлення: 050-884-97-16

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! Працюємо за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку, піднімайте голову - шукайте вивіску ,-)

А щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!