​Сучасні міфи України: російський міф і радянський міф

12.02.2022
12.02.2022

Міф - це оповідь, що пояснює походження певних елементів світобудови чи світу загалом через емоційно-чуттєві образи. Міф є основою різних релігійних систем, фольклорних традицій, художньої творчості. Окремі міфи, які складають певну систему, утворюють міфологію того чи іншого народу.

Про це пропонує поговорити під час зустріч Олександр Говорухін. Зокрема, цього разу буде йти мова про російський міф і радянський міф - у суботу, 12 лютого о 16:00.

Хочете взяти участь і подискутувати? Заповнюйте анкету - https://cutt.ly/HOGlllI - і чекайте на запрошення у себе у Вайбері або Телеграмі напередодні заходу. Коли отримаєте запрошення, відреагуйте на нього, і приходьте.

Будь ласка, прямо зараз запишіть собі робочий номер телефону Гончаренко центру, щоб ви побачили повідомлення від нас: 050-884-97-16. Адреса центру: вул. Велика Перспективна, 4а (другий поверх). Тривалість заходу - 1,5 години.

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! Працюємо за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку. А щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!