​Освітній проект СВІТОГЛЯД: Запрошуємо спікерів та спікерок!

26.04.2022–04.10.2022
26.04.2022–04.10.2022
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Кропивницький Гончаренко Центр за підтримки Жіночого Альянсу за Обмін Знаннями (WAKE, США) починає освітній проект «Світогляд», мета якого – дати внутрішньо переміщеним особам, котрі переїхали у Кропивницький внаслідок російської агресії, можливість поділитися своїми знаннями та досвідом.


Ми плануємо запросити 50 лекторів, лекторок, майстрів та майстринь із числа ВПО, кожен з яких проведе по одному заходу у Гончаренко центрі – це можуть бути лекції або майстер-класи для місцевих жителів та вимушено переміщених осіб на різноманітну тематику.

«Тематика заходів може бути різноманітна, ми її попередньо узгоджуємо, і далі робимо оголошення, запрошуємо учасників та учасниць, і навіть маємо невеликий гонорар для спікерів як відшкодування їх часу», – розповіла директорка Вікторія Талашкевич.

Кожен захід триватиме годину-півтори. Вони будуть проводитися щовівторка та щочетверга, у другій половині дня. Якщо ви маєте бажання стати лектором чи лекторкою у рамках проекту, будь ласка, заповнюйте анкету - https://cutt.ly/IGlqwGD Протягом 4-6 днів після реєстрації у форму з вами сконтактує координаторка проекту. Планування заходів відбувається із горизонтом у 1,5-2 тижні, тож чекайте на дзвінок.

ДОВІДКОВО: WAKE - це Жіночий Альянс за Обмін Знаннями, чия місія полягає в тому, щоб використовувати технології для розширення прав і можливостей жінок у всьому світі. WAKE об’єднує інноваційних лідерок у сфері прав жінок із високим ступенем впливу з технологічними інструментами та досвідом, щоб допомогти їм прискорити свій вплив і масштабувати свою роботу. Жіночі правозахисні організації та активістки очолюють завдання щодо вирішення найкритичніших проблем, які впливають на жінок і дівчат, включаючи гендерне насильство, торгівлю людьми, дитячі шлюби, доступ до охорони здоров’я та освіти, політичну участь та розширення можливостей економіки. WAKE співпрацює з компаніями, організаціями та приватними особами, щоб використовувати технологію, а також залучати технологів та експертів, щоб максимізувати результати для місцевих партнерів. Фейсбук сторінка WAKE: https://www.facebook.com/WakeInternational

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі для учасників та учасниць безкоштовні! Працюємо за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку (для орієнтиру - на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер"). Щоб бути у курсі новин Гончаренко центру, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

ВАЖЛИВО: У разі настання повітряної тривоги ми перервемо захід і ви зможете піти в укриття поруч із центром (у підвалі церкви).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!