​Кіноклуб імені Альбуса Северуса Поттера

18.05.2022
18.05.2022
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

У середу, 18 травня о 16.00 продовжує свою роботу Кіноклуб у Кропивницькому Гончаренко центрі, який веде і модерує журналіст, викладач, кінокритик Дмитро Шульга.


Уперше в кіноклубі дивимося документальне кіно! До Міжнародного дня сім'ї - перший переможець від України на американському кінофестивалі "Sundance", володар призів кільканадцяти інших кінофестів, дебютний повний метр режисерки й літераторки Ірини Цілик "Земля блакитна, ніби апельсин". Зворушлива стрічка про життя багатодітної родини з Красногорівки, що під окупованим Донецьком.

Хочете приєднатися до перегляду? Заповнюйте анкету - https://cutt.ly/QHzzRSF - і просто приходьте у середу, 18 травня о 16.00 за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх (вхід з правого боку будівлі). Нагадуємо, що участь у всіх заходах у Гончаренко центрі безкоштовна!

Щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!