Вік щастя: Приходьте знайомитися!

17.06.2022
17.06.2022

Вік - не проблема! Це кредо громадської організації "Вік щастя". Керівниця організації Наталя Бондаренко та її команда у Кропивницькому запрошують осіб поважного віку зібратися 17-го червня на локації "Мір2.0" і провести час класно: інтегруватись в громаду, знайти собі друзів і заняття за інтересами.

Якщо ви прийдете, то зможете відвідати майстер-клас зі скандинавської ходи від громадської організації «Вік щастя», а також майстер-клас «Вальс - це танець, який не має віку» від Марії Литвинової, керівниці Зразкового ансамблю спортивних бальних танців «Натхнення» із міста Слов'янськ.

Буде конкурс «Що збагачує мене, дає мені сили і ресурси?!», буде конкурс хобі, на який ви можете принести власні вироби, прочитати вірші, заспівати. І, звичайно, будуть подарунки та кулінарна виставка «Мій кулінарний шедевр». Кожен може приготувати і принести пригостити інших тим, чим хочеться!
А ще буде невеличка дискотека.

Приходьте відпочити та беріть із собою подружок та друзів. Вхід вільний! Коли: 17 червня О котрій: 17:00 Де: вул. Велика Перспективна, 19 - це локація "МИР2.0" (колишній кінотеатр "МИР").



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!