​Сучасні медіа у часи змін

12.08.2022
12.08.2022
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

У п’ятницю, 12-го серпня о 12.00 у приміщенні освітньо-культурного простору “Кропивницький Гончаренко Центр” відбудеться інформаційна зустріч з медіаосвіти для осіб поважного віку на тему “Сучасні медіа у часи змін".

Визначальним у сьогоднішній журналістиці стає особистість журналіста чи журналістки. Навколо них починає все вибудовуватися. Хоча, може це вже й не зовсі журналіст? А скоріше редактор потоку інформації, який повинен розподіляти новини відповідно до типів медіа: чи це газета, чи радіо, чи телебачення, чи інтернет-сайт.

З кожним днем мобільність журналіста стає чи й не визначальним фактором. А як же бути з іншими професійними якостями? Як змінюється журналістське середовище в сучасному світі? Це треба розуміти, щоб знати, звідки черпати новини та на що звертати увагу при споживанні інформації, щоб потім не відчувати себе ошуканим

Запрошуємо поговорити про це зі спікером - ним буде експерт громадської організації “Прес-клуб реформ”, журналіст і критик - Дмитро Шульга.

Запрошуємо поважну аудиторію на зустріч, яка відбудеться у п’ятницю 12-го серпня і почнеться о 12.00 у Кропивницькому Гончаренко Центрі за адресою, вул. Велика Перспективна 4а (другий поверх, вхід до будівлі - з правого боку). Участь у заході безкоштовна, реєстрація не потрібна, просто приходьте!

Захід організовано НРГО “Прес-клуб реформ” у рамках проєкту “Критичне мислення та гігієна інформації в часи пандемії та інформаційної ери”, що реалізується громадським об’єднанням «Суспільство і право» за підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (проект Німецького фонду Маршалла США) за фінансової підтримки Європейського Союзу. Погляди учасників заходу не обов'язково відображають офіційну позицію Європейського союзу.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!