Майстер-клас "Мої ресурси"

06.09.2022
06.09.2022
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Що таке метафоричні карти, і як за їх допомогою можна знайти відповіді на важливі для себе питання, розбиратимуться учасники та учасниці тренінгу під назвою "Мої ресурси", котрий проведе у вівторок, 6-го вересня о 14.00 в освітньо-культурному просторі "Гончаренко центр" психологиня Інна Панченко.

Експертка переїхала у Кропивницький із міста Слов'янськ, і нині проводить різноманітні заходи для громади - і тілесно-орієнтовану терапію, і заняття на психологічному курсі "Діти та війна". Все це, на її думку, допомагає людям шукати і знаходити власні ресурси, які підтримають у цей важкий час.

"Під час майстер класу "Мої ресурси" за допомогою метафоричних карт, проясненню та обміну досвідом між учасниками кожен та кожна знайдуть саме те своє, що потрібно зараз", - переконана пані Інна. Тож, реєструйтеся на участь! Тривалість заходу - до півтори години.

Заповніть анкету, щоб ми знали, на яку кількість людей чекати - https://cutt.ly/wXaTjWq - і без запрошень та нагадувань приходьте у вівторок, 6 вересня (початок о 14.00, будь ласка, не запізнюйтесь). Працюємо за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку (для орієнтиру - на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер").

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! Щоб бути у курсі новин Гончаренко центру, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги заняття у центрі припиняється, і ви можете самостійно піти в укриття поруч із центром заради вашої безпеки (у готелі "Рейкарц" чи на фабриці "Зорянка"). Дітей та підлітків ми не можемо запрошувати та приймати на заходах у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та нову політику безпеки. Зверніть на це увагу!!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!