​Заняття з малювання для дорослих

08.02.2023
08.02.2023
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Невеликі швидкі замальовки - це популярна техніка, яка називається "скетчинг". Раз на два тижні - по середам, о 14.00 - безкоштовні заняття зі скетчингу для дорослих проводить у Кропивницькому Гончаренко центрі пані Марина Кашлакова.

Папір та олівці або фарби, якщо ви малюєте аквареллю, приносьте з собою, будь ласка. У нас немає можливості купити матеріали на всіх, натомість участь у цьому заході, як і у всіх заходах завжди у Гончаренко центрі, безкоштовна!

Щоб ми знали, скільки людей завітає, будь ласка, заповніть анкету - https://cutt.ly/zS9PkLl - і без зайвих запрошень та нагадувань приходьте до Гончаренко центру.

Графік занять у лютому:
- середа, 8 лютого о 14.00
- середа, 22 лютого о 14.00

Гончаренко Центр працює за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку (для орієнтиру - на першому поверсі цієї сірої будівлі "Сушімастер"). А щоб бути у курсі новин, підписуйтесь на Телеграм-канал: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграм: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop Наш Тік-Ток: https://www.tiktok.com/@goncharenkocentrekrop

БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги заняття ми рекомендуємо відвідувачам центру піти в укриття поруч із центром заради безпеки - або до готелю "Рейкарц" або до фабрики "Зорянка". Дітей (навіть разом із батьками) центр не може запрошувати та приймати на заходах з огляду на відсутність укриття, а також активну фазу бойових дій, котрі провадить росія в Україні. Зверніть на це увагу!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!