​Йога на даху у Гончаренко центрі

08.06.2023
08.06.2023
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Дбати про своє фізичне та психологічне здоров'я можна по-різному. Але робити це потрібно завжди, переконані у Гончаренко центрі Кропивницького. Тож, дякуючи щирій згоді кращих тренерів та тренерок з йоги, пілатесу та стретчингу нашого міста, центр проводить для відвідувачів і відвідувачок безкоштовні фізичні вправи на свіжому повітрі.


Найближча зустріч - у четвер, 8-го червня, початок буде о 8:00 ранку. Заняття з йоги проведе на даху у Гончаренко центрі сертифікована інструкторка по трьом напрямкам: balance yoga, fly yoga та acroyoga - Лілія Іщенко.

"Люблю йогу за можливість бути собою, відчувати нові межі свого тіла і відкривати вже існуючі, які не були помічені", - каже пані Лілія. Вона практикує йогу з 2015-го року, має досвід викладання понад шість років.

Пані Лілія навчалася у таких харківських експерток, як Валентина Малиновська (1 і 2 ступінь з balance yoga) та Наталія Кирилова (fly yoga), а також брала класи з acroyoga, котрі давали у Києві Гала Сара і Юрій Шкильов. Зі своїми класами наша інструкторка була на Avatar fest (Чорноморськ, Дніпро, Полтава, Запоріжжя, Слов'янськ), Kyev Acro Fest (Київ), Art Labirint (Молдова).
Щоб потрапити на заняття , будь ласка, заповніть форму: https://7xro.short.gy/hulxJi - візьміть з собою каремат, на якому можна займатися, і без зайвих нагадувань чи запрошень приходьте у четвер, 8 червня на 8:00 ранку за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку, піднімайте голову, шукайте вивіску.

Не запізнюйтесь, будь ласка! Заняття проходять на даху.
Рівно о 8.00 ранку двері внизу будуть заперті, і спуститися за вами ніхто не зможе!


Важливо: У Гончаренко центрі немає місця, де можна перевдягтися або прийняти душ, тому будь ласка приходьте вже одягнені у зручний, наприклад, спортивний одяг. Спеціального взуття для занять непотрібно.

БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги Гончаренко центр не припиняє роботу, але ви можете піти в укриття поруч (у готелі "Рейкарц" або на фабриці "Зорянка") заради вашої безпеки. Дітей і підлітків (навіть разом із батьками) ми не можемо запрошувати на заходи у Гончаренко Центрі з огляду на військовий стан та політику безпеки.

Щоб бути у курсі новин, підписуйтесь на наш канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або у Фейсбуці - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop

Нагадаємо, що засновник мережі безкоштовних освітньо-культурних просторів "Гончаренко центр" - це народний депутат України, віце-президент Комітету з міграції, біженців Парламентської Асамблеї Ради Європи Олексій Гончаренко.

Участь у всіх заходах у Гончаренко центрі, з огляду на місію, яку Олексій та його команда втілюють у життя, завжди безкоштовна! Слідкуйте за діяльністю Олексія Гончаренка у телеграмі - https://t.me/oleksiihoncharenko або дивіться відео на платформі https://www.youtube.com/@AlexGoncharenko



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!