​Дитяча волонтерська кухня

16.12.2023
16.12.2023

Громадська організація "Добромир", яка вже півтора роки щосуботи готує у Кропивницькому сухі супи та борщі для українців, котрі живуть і служать на лінії зіткнення, відкриває новий напрямок. Це буде ДИТЯЧА ВОЛОНТЕРСЬКА КУХНЯ, якою опікуватиметься Центр розвитку людини та сім'ї "Сонячний Зайчик".


Дівчата-волонтерки із "Сонячного зайчика" - пані Ірина Новакова та пані Вікторія Карбовська, - самі вже багато місяців фасують сухі супи та борщі, печиво і інші смаколики для військових та цивільних, і зараз вирішили залучити до цієї діяльності ще й діток!

Тож, якщо вам хочеться разом з дитиною, котрі від 1 до 14 років, почати волонтерити, запрошуємо у суботу, 16 грудня завітати на відкриття ДИТЯЧОЇ ВОЛОНТЕРСЬКОЇ КУХНІ. Починаємо о 13:00 за адресою вул. Гоголя, 79.

На вас чекають:- Урочисте відкриття та інтерактивна гра
- Мудра казка та заготівля продуктів
- Фасування смаколиків і малювання листівок

Щоб організатори знали, скільки олівців та листків для малювання листівок готувати, будь ласка, зареєструйтеся за посиланням - https://cutt.ly/UwAOtvIr - і без зайвих нагадувань чи запрошень приходьте у суботу, 16 грудня о 13:00 за адресою вул. Гоголя, 79.

Дитяча волонтерська кухня:
Зрощуємо людяність та створюємо простір для активної допомоги!
З собою можна взяти яблука, печиво, цукерки, очищені горішки, сухофрукти. Заняття у Дитячій волонтерській кухні будуть проходити за адресою вул. Гоголя, 79 щосуботи о 13:00. Телефон для довідок та реєстрації на захід ось будь ласка: 097-865-31-72 ( tm ), 050-199-80-89 ( vb ).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!