​Як уникнути шахраїв під час пошуку роботи?

09.02.2024
09.02.2024
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Якщо вам запропонують великі гроші або пообіцяють швидку кар'єру, не вимагаючи при цьому ані диплому про освіту, ані досвіду, насторожіться!

Освітньо-культурний простір "Гончаренко центр Кропивницький" запрошує бажаючих дізнатися все про те, як не потрапити у халепу при працевлаштуванні. Зустріч проведе у п'ятницю, 9 лютого о 14:00 карʼєрна консультантка, бізнес-тренерка і психологиня Тетяна Шемякіна. Вона має більше десяти років досвіду у роботі з персоналом (навчання, розвиток, підбір, консультування, коучинг).

"Я допомагаю людям знайти себе в професійній сфері, навчаю, як досягти бажаного результату в карʼєрі, допомагаю скласти професійне резюме та працевлаштуватися з ним, а також уникнути шахраїв при пошуку роботи", - розповідає пані Тетяна.

Щоб організатори знали, скільки чаю і кави готувати, зареєструйтеся, будь ласка, за посиланням - https://cutt.ly/uwK7N2jW - і без зайвих нагадувань чи додаткових запрошень приходьте за адресою вул. Велика Перспективна, 4 а (другий поверх). Нагадаємо, що участь у всіх заходах у Гончаренко центрі, і у цьому також, безкоштовна!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!