​Конкурс "Збирайте кришечки родинами!"

01.04.2024
01.04.2024
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Якість довкілля багато в чому залежить від нас з вами - всі ми можемо не викидати сміття повз урну, здавати вторинну сировину на переробку, брати участь у суботниках та екологічних акціях.

Щоб підтримати прагнення городян і городянок дбайливо ставитися до довкілля, освітньо-культурний простір "Гончаренко центр Кропивницький" та Центр психології та розвитку "Umbrella" запрошують родини, в яких є дітки віком від 3 до 7 років, долучитися до Конкурсу зі збору пластикових кришечок.

Від сьогодні і до понеділка, 1-го квітня включно збирайте у себе, за допомогою сусідів, родичів, друзів і подруг пластикові кришечки (від води, соків, молока, пива та інших напоїв) і приносьте до Гончаренко центру.

П'ять родин, котрі за цей період принесуть найбільше (за вагою у кілограмах) кришечок, отримають у подарунок спеціальний Амбрелла-бокс від Центру психології та розвитку "Umbrella. До кожного боксу входять 25 трендових іграшок, які так подобаються абсолютно всім діткам!

Слідкуйте за перебігом конкурсу в Інстаграм-профілі Гончаренко центру https://www.instagram.com/goncharenkocentrekrop/ та Центру психології та розвитку "Umbrella" https://www.instagram.com/umbrella_forever і долучайтеся до Конкурсу!

Приносити кришечки потрібно у будні - з понеділка по п'ятницю, з 14:00 до 18:00 до Гончаренко центру за адресою: вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх (це неподалік від Швейної фабрики "Зорянка", поруч з площею з Ангелом, на першому поверсі будівлі працює "Сушимастер"). Якщо у вас є питання - пишіть будь ласка на робочий номер +380508849716 Гончаренко центру (вайбер, телеграм).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!