Тренінг для тренерок/ів з питань сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності

15.08.2024
15.08.2024

Благодійний фонд "Гендер зед" оголошує набір на тренінг для тренерок і тренерів з питань СОГІ (сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності). Протягом чотирьох повних днів плідної праці з поглинанням в теорію та практику ти отримаєш або поглибиш свої знання про ЛГБТ+ людей, сексуальну орієнтацію, гендерну ідентичність, коректну лексику, міфи, стереотипи та іншу інформацію, необхідну для тренера/ки з питань СОГІ, а також методику проведення тренінгів. Ну і звісно ти зможеш попрактикуватися у тренерстві саме з СОГІ.

Як мінімум після тренінгу за підтримки фонду (менторської та фінансової) ти матимеш можливість відпрацювати навички на одноденному заході на ЛГБТ-тематику для своєї ж цільової аудиторії!

Фонд
підтримає тебе з організацією заходу. А головне – ти станеш партнером/кою Гендер Зед і в подальшому зможеш залучатися до проведення тренінгів. Такий підхід і формат співпраці показав свою ефективність – фонд проводив понад 200 різного роду тренінгів, в тому числі і тренерських, де розглядалися питання гендерної нерівності та СОГІ.

Усі витрати, пов’язані з тренерською школою, будуть покриті (проживання, харчування, проїзд, витрати на власний пост-тренінговий захід для своїх аудиторій та гонорар за організацію цього заходу).

Період тренінгу: 13-17 вересня 2024 року.
Місце: Кіровоградська область.

Готовий/готова долучитись до тренерського пулу Гендер Зед? Чудово! – для участі в тренерській школі заповнюй форму та очікуй на зворотній зв’язок:
https://forms.gle/gnVV9eS1Li9BC8Ti9

Заявки приймаються до 15 серпня 2024 року. З відібраними учасниками/цями фонд зв’яжеться до 18 серпня.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!