Перші переможці кінофестивалю "Ранок"

26.05.13, 9:32

Фінальна частина фестивалю аматорського кіно «РАНОК» розпочалась у Кіровограді 23 травня, і вже у дебютний день змагань були визначені перші переможці. Зокрема, у номінації «ЄЛИСАВЕТГРАД-КІНО» кращою стала Марина Халецька. Вона чудово проявила режисерські здібності під час зйомок стрічки «Не дай мені впасти».

Подарунок (сертифікат та диплом) дівчина отримала із рук голови облдержадміністрації Андрія Ніколаєнко. Очікується, що Марина витратить призові кошти на зйомку промо-ролика, приуроченого 75-річчю із дня заснування Кіровоградської області.

  У свою чергу секретар міськради Ігор Волков вручив приз переможцеві Інтернет-голосування на сайті фестивалю «РАНОК». За результатами конкурсу переможцем у цій номінації став режисер фільму «Магазин щастя» - Олександр Мойсеєнко із Донецька. Варто зазначити, що в Інтернет-голосуванні брали участь 72 фільми.

Нагадаємо, що фестиваль проходить на базі кінотеатру «Зоряний» та педагогічного університету імені Винниченка. Загальна кількість його учасників складає 125 чоловік із семи країн. У рамках фестивалю члени журі переглянуть 155 фільмів. Що стосується українців, то участь у заході беруть мешканці 26-ти міст.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!