Кіровоград - місто сердець: Ідеї для реконструкції Набережної

31.05.13, 15:31

Активний кіровоградець - керівник Центру адміністративних послуг Антон Шевченко оприлюднив у себе у профілі на сторінці Facebook ідеї щодо реконструкції Набережної у місті Кіровоград. За його словами, нині готується ескіз малюнку - cуть ідеї полягає у тому, щоб розмалювати сірі, занедбані, розмальовані різними вандальними надписами стіни, увздовж Набережної у місті Кіровоград, по тій стороні, де знаходяться лавки.

Самі перила мосту - як зверху так і знизу - можна пофарбувати у червоний колір, як символ кохання. Стіни заливаються в один світлий колір, а потім наносяться трафаретом тисячі червоних сердець. В середині сердечок буде стояти "+", щоб закохані пари могли вписувати маркером свої імена. Впевнений, що ці сердця будуть наповнені іменами закоханих. Головний меседж "Кіровоград - місто закоханих" або "Кіровоград - місто сердець" або "Кіровоград - місто любові".

- Це не остаточний варіант ескізу! Сходи розмалюють у вигляді клавіш піаніно. Думаю, що данна ініціатива найде підтримку в суспільстві і в керівництва міста, адже краще такий малюнок чим сірі бетонні стіни. Все це буде погоджуватись!, - пише Антон Шевченко.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!