Міста та села України. Відчуття реальності

07.06.13, 18:16

Краєзнавчий жанр сiл та мiст України, життя без прикрас, зникаючi  населенi пункти-всi цi реалii вiдображенi в свiтлинах фотохудожникiв О.Примака та О.Сінельнікова, якi тривалий час дослiджували такi болючi для кожного українця проблеми. Їх виставку презентує у Кіровограді обласний краєзнавчий музей

Мета проекту - показати методом контрасту міста та села України, відобразити починаючи з найвiддаленiших точок пiвночi та пiвдня, сходу та заходу невгасиме прагнення i здатнiсть всiх людей до виживання  в непростих сучасних умовах життя, якi об’єднанi однiєю соцiальною проблемою i одним багатющим внутрiшнiм свiтом.

Шляхом демонстрацiї фотохудожниками України  таких свiтлин, слайдфiльмiв, фотоальбомiв, залучення глядача з метою порiвняльної характеристики виховувати почуття взаєморозумiння соцiальних проблем та прагнення до життя i виживання, виховувати впевненнiсть у позитивну перспективу, прищеплювати любов i вiдчуття  тих територiй  та спiвчуття людям, мешкаючих там. Виховувати любов та повагу до своєї малої Батькiвщини, до свого рiдного краю.

Пiзнання України в краєзнавчiй  тематицi, пiзнання зсередини через жанровi портрети мешканцiв i соцiальний стан мiст та сiл, а так само контраст незмiнної краси природи i жахливий стан вмираючих населених пунктiв.  Але всупереч незгодам та негараздам-свiтлини (а це душа та серця фотохудожникiв) які несуть в собi невгамовну пристрасть та здатнiсть до виживання людей-жителiв цих територiй.

Джерело: photospilka.com




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!