Кіровоградський Дендропарк поєднує серця!

10.06.13, 10:59

Штефан Обершельп та Юлія Лобікова
Штефан Обершельп та Юлія Лобікова
У суботу, 8 червня 2013 року у кіровоградському Дендропарку відбулось феєричне міжнаціональне весілля. На алеях ропарку поєдналось два серця, дві країни: Україна та Німеччина. Штефан Обершельп та Юлія Лобікова, в знак вічного кохання та як символ поєднання своїх сердець, посадили три унікальних дерева: Мамонтове дерево та священне дерево Гінкго.


Дивовижно, але зустріли вони один одного саме на одній з алей Дендропарку. Якось Штефан поцікавився у незнайомки котра година (та забувшись зробив це рідною йому мовою), дівчина не розгубилась і відповіла англійською, так і зав'язалось світле і вічне почуття цих двох закоханих, з тих пір вони нерозлучні.


Тож, щоб увічнити своє кохання та побажати йому довги-довгих років, закохані молодята і вирішили започтакувати у кіровоградському Дендропарку власний ботанічний сад висадивши рідкісні дерева, як символ здоров'я та довголіття своєї родини.  


Штефан Обершельп та Юлія Лобікова
Штефан Обершельп та Юлія Лобікова
Зазначимо, що висадженні дерева, дійсно, дуже рідкісні: Секвоядендрон (Sequoiadendron giganteum) — єдиний сущий вид роду Секвоядендрон (Sequoiadendron), також відомий як «гігантська секвойя», «велінгтонія» та «мамонтове дерево». Є одним із найдовговічніших і найбільших дерев на Землі. Це однодомна вічнозелена рослина. Дорослі дерева досягають висоти до 100 метрів при діаметрі стовбура 10-12 м. Найстаріша, в цей час, Гігантська секвойя має вік 3200 років, встановлений за річними кільцями. Гінкго дволопатеве або священне дерево(Ginkgo biloba) Реліктова рослина і єдиний вид роду Гінкго, що є єдиним представником родини Гінкгові - одне з найстаріших дерев нашої планети, що зберігся до наших днів. Виникло воно від первісних голонасінних дерев приблизно 300 млн. років тому, і є пращуром сосни та ялини.


Безперечно, це весілля стало винятковим і незабутнім моментом у їх житті. Дендропарк бажає новоствореній сім'ї благопуччя, довголіття та сімейного щастя. Сподіваємось, від тепер, як гарна традиція, у нашому парку зявиться справжня алея закоханих, пише akulamedia.com Зі свого боку, сайт "Тусовка" щиро вітає Юлію, яка не просто гарна та розумна дівчина, але й професіонал банківськоі справи, та бажає щастя!!!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!