Дендропарк обрав маленьких Містера та Міс!

12.06.13, 8:39

фото - akulamedia.com
фото - akulamedia.com
На вихідних у Дендропарку завершився конкурс краси маленьких кіровоградців «Міні Містер та Міні Міс Дендропарк 2013». Конкурсна програма включала презентацію учасників, конкурс вечірніх суконь (для дівчат) та костюмів (для хлопців), а також конкурс талантів.

Кожен учасник підготував візитку (розповідь про себе, свої захоплення, мрії) та творчий девіз «Мої враження про Дендропарк» (з уст маленьких учасників пролунали чудові рядки на адресу Дендропарку). Головною сценою парку дефілювали діти від 3 до 12 років. Порадували глядачів також численні виступи кіровоградських колективів та сюрпризи від організаторів.

Для визначення переможців працювало авторитетне журі, до складу якого входили представники державних установ, засобів масової інформації, діячі культури, фахівці спеціалізованих професійних закладів, організатори дитячих конкурсів, тощо.

Можна з упевненістю сказати, що головну мету заходу, а це - духовний та культурно-естетичний розвиток дітей та юнацтва, виховання у молоді художнього та естетичного смаку, демонстрація творчого потенціалу, фантазії, внутрішньої та зовнішньої краси, розвиток мистецьких навичок та формування дружніх відносин між дітьми та пропаганда здорового та позитивного способу життя, було досягнуто, пише akulamedia.com




  • фото - akulamedia.com
  • фото - akulamedia.com
  • фото - akulamedia.com
  • фото - akulamedia.com
  • фото - akulamedia.com

Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!