Знайомтеся - художниця Ганна Іванова!

13.06.13, 12:21

Кіровоградський глянцевий журнал "Ланруж" у партнерстві із обласним художнім музеєм постійно знайомить кіровоградців із художниками, котрі беруть участь у благодійних акціях, зокрема у проекті "Великодній Благодійний Аукціон". Цього разу - це Ганна Іванова, директор Кіровоградської дитячої художньої школи імені Осмьоркіна.

Пані Ганна народилася у Польщі, у місті Жагань у 1971 році. З раннього дитинства вона захоплювалася малюванням – закінчила Кіровоградську дитячу художню школу, Одеське державне художнє училище (факультет «Викладач малювання і креслення»), а також Львівську академію мистецтв (факультет «Художній текстиль»).

Її роботи знаходяться в приватних колекціях України, Росії, Болгарії, Данії, Франції, США. Ними оформлені Кафе «Кофе-Бин» (Одеса), Офіс одеської фірми «Ремус» та офіс компанії «Elsef» (Франція). Створені нею дизайни тканин були запущені у виробництво в США, і героїня нашої оповіді отримала диплом в конкурсі предметного дизайну у 2001 році у місті Одеса. З 2004 року пані Ганна працює викладачем, а з 2012 року - директором у Кіровоградській дитячій художній школі ім. О.О.Осмьоркіна. Працює в техніці олійного живопису, в жанрі – портрет, а також в техніці – батику.

Цього року пані Ганна вперше брала участь у Великодньому Благодійному Аукціоні. Її робота «Метелик» була продана за 3000 гривень та опинилася у приватній колекції одного із кіровоградських цінителів прекрасного.




  • автор фото – Ірина Ніколаєнко

Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!