Новий випуск інформаційного бюлетеню для громадських активістів

21.06.13, 10:22

«НДО-Інформ» - видання, яке стане у нагоді громадським активістам, усім хто працює у сфері культури та займається розвитком громад. Бюлетень видається Кіровоградською громадською організацією Інститут соціокультурного менеджменту.


У новому випуску «НДО-Інформ» №2 (49), 2013 читайте:

- Інтерв’ю із Світланою Супрун, консультантом Фонду ім. Ч.С. Мотта, яка розповість про те, яким чином Фонд Мотта обирає проекти та організації для фінансування в Україні та його пріоритети.

- Інтерв’ю із Кайо Зборілом, провідним фахівцем із організації громад, який працює у Національному Демократичному Інституті у Кишеневі, Молдова. Кайо поділиться досвідом роботи у Словаччині та розкриє секрети успішної організації місцевих громад у статті "Як організувати громаду або кого турбують мокрі шкарпетки".

- У новому розділі «НДО-Інформ» Знайомство зблизька - читайте інтерв'ю із Іриною Таран, головою Пирятинської районної громадської організації "Жіночі ініціативи" про її становлення як громадського лідера.

Також дізнаєтеся більше про проект Інститут соціокультурного менеджменту "Школа громадської участі", який реалізується за фінансової підтримки Фонду ім. Ч.С. Мотта. А також про ініціативи учасників школи, які сприяють розвитку місцевих громад в Україні та збільшенню соціального капіталу. 


“НДО-Інформ” видається Інститутом соціокультурного менеджменту в рамках проекту “Школа громадської участі”, який реалізується за фінансової підтримки Фонду ім. Ч.С. Мотта.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!