Головний кіровоградський майдансер Олександр Лещенко вже не холостяк

11.07.13, 9:00

Красунчик-хореограф Олександр Лещенко одружився з колегою по сцені - обраницею 24-річного танцівника стала Ліна Верес. Тож, в Україні стало на одного зіркового  холостяка менше, йдеться в "Сніданку з 1+1".


Талановитий хореограф, уродженець міста Олександрія (Кіровоградська область), переможець шоу "Танцюю для тебе-3" Олександр Лещенко одружився. Обраницею танцівника стала колега по сцені Ліна Верес.


"Ось такі зміни у житті. Я одружився", – написав Олександр на власній сторінці у мікроблозі. Проте ані світлинами, ані подробицями з урочистої церемонії у мережі пара поки що не ділиться.


Олександр і Ліна зустрічаються вже декілька років. Вони на влаштовували пишного весілля, а тому із задоволенням погодилися на романтичну фотосесію в парку Софіївка, запропоновану журналом «Viva!».


«Ми з Ліною знайомі вже 11 років, разом працювали, жили одними думками про наш дітище, балеті Foresight, і досить довго просто дружили, - розповів Лещенко в інтерв'ю виданню. - Ми навіть і не помітили, як закохалися один в одного ».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!